DE COLONEL ZEIST

DE COLONEL ZEIST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 354 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Colonel Zeist. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 23:33 De sateh was lekker, maar de kroepoek en de atjar ontbrak. Ik had wel een hamburgerbroodje van iemand anders. Niet de fout van de bezorger denk ik, want mijn naam stond op beide tasjes. Na 65 minuten een onvolledige maaltijd is een matig resultaat.
19 jun 2022 om 22:42 Zeer smakelijk gegeten. Bezorging was een kwartiertje later maar we werden keurig gebeld. Eten was warm, zelfs de patat was prima. Saté heerlijk mals en en carpaccio XL meer dan genoeg. Aanrader!!!!!!
14 jun 2022 om 9:37 Heerlijk, wel een beetje te zout
10 jun 2022 om 20:38 Goede kwaliteit, netjes verpakt. Zeer tevreden!
29 mei 2022 om 20:03 Prima burger, krokante frites ! Zeer vlotte bezorging.
28 mei 2022 om 21:34 Goed verzorgd en lekker. 10 minuten te vroeg.
24 mei 2022 om 13:52 Ik vond het te lang duren, terwijl ik een straat verder woon. Ik vond eten wat ik besteld had ronduit SLECHT. Gelukkig beloofde de kok mij een nieuwe gratis maaltijd! Ben benieuwd!
21 mei 2022 om 20:03 Wij hebben al aan het restaurant aangegeven wat er miste. Zij boden ons voor de volgende keer een gratis Ibbeltje aan.
17 mei 2022 om 20:04 Heerlijk ik heb genoten kon niet alles op morgen de rest Dank
15 mei 2022 om 22:42 De eerste keer dat de steak tartare raar smaakte, ik heb het niet opgegeten :( aardige bezorger! Carpaccio was lekker!
6 mei 2022 om 19:32 Hamburger was erg taai en vol pezen, toetje was erg slecht voor de kosten. Bezorger was wel vriendelijk. Jammer dat het ijs in de tas met friet en ander warms zat, en daardoor gesmolten was.
4 mei 2022 om 23:05 Perfect